عشاق القمر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

عشاق القمر

شاركنا واكسب صداقتنا شارك ناقش اعرف لدينا الجديد والغريب والمثيرالكثير والمزيد في انتظاركم وبين ايديكم
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخولraky

 

 الارانب البانيه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ملك روحي
مشرف



المساهمات : 30
تاريخ التسجيل : 21/07/2008

الارانب البانيه Empty
مُساهمةموضوع: الارانب البانيه   الارانب البانيه I_icon_minitimeالجمعة يوليو 25, 2008 8:39 pm


الارانب البانية

المقادير:

ارنب مقطع و مدعوك جيدا بالدقيق ثم يغسل جيدا بالماء _ بصله متوسطة _ملح و فلفل ناعم_2 فص مستكة و 2 فص حبهان _2 بيضة _بقسماط ناعم _زيت للقلى

الطريقه :

*ضعى ماء فى حلة مضاف له ملح و بعد ان يغلى الماء ضعى الارنب فى الحلة
حتى تغلى الماء غلوة .

*نشيل الا رنب من الماء ونكب هذا الماء فى الحوض لانه بيكون زفر

*نضع حلة على النار بها ملعقة سمن و2 فص مستكة و 2 فص حبهان
لمدة ثانية و ريحتهم حتطلع اضع الارنب يادوب تشويحة ثم اصب علية ماء مغلى نظيف
وبه بصلة مقطعه نصين و ملح و نتركة حتى يستوى و ذ لك بوضع بوز السكينة او شوكة اذا كان
لحمه جامد يبقى لسه سيبيه لحد لما تلا قى لحمة طرى يعنى استوى

*طلعى الارنب من الشوربة وحطية فى طبق لحد ما يبرد خالص
اضربى البيضتين كويس بالشوكة مع اضافة زرة ملح و فلفل اسود ناعم

*ضعى قطع اللا رنب فى البيض قطعة قطعة ثم على طول فى البقسماط

*بعد ما تخلصى الكمية سخنى الزيت على النار ثم ضعى القطع الى ان يتحمر الوجه اقلبى بالشوكة
على الوجه التانى يحمر برضه و بعدين تشيلية على ورق خاص بامتصاص الذائد من المادة الدهنية
و بالهناء و الشفاء


الارانب المحمرة

نفس الطريقة السابقة الى ان يستوى الارنب ونطلعه من االشوربة فى طبق
نسخن الزيت و نحمر الارنب
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الارانب البانيه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
عشاق القمر :: المنتديات الاجتماعية :: منتدى مطبخ عشاق القمر-
انتقل الى: